www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση για την οικονομία

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην οικονομία και κυρίως στον αναπτυξιακό τομέα εξαπέλυσε, από τον Ασπρόπυργο, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στη δυτική Αττική, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Βασίλη Κικίλια, σημειώνοντας πως η Ν.Δ. έχει καταθέσει συγκεκριμένες και ουσιαστικές προτάσεις για την ταχύτερη έξοδο από την κρίση.


"Η κυβέρνηση έχει επιλέξει το δρόμο της οικονομικής ασφυξίας και είναι αδιανόητο σήμερα που στενάζει ο κόσμος κάποια σχέδια της κυβέρνησης να παραμένουν στα συρτάρια των υπουργών" δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι χρειάζονται ανάσες ανάπτυξης και ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της ανάπτυξης.

"Δεν μπορεί να είναι σε όλα αρνητική αυτή η κυβέρνηση", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι "δεν είναι δυνατόν να μην γίνονται πράγματα που δεν έχουν
κόστος".

"Είμαστε το κόμμα της ανάπτυξης", δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επαναφέροντας το δίλημμα των εκλογών του Νοεμβρίου, εκφράζοντας για πρώτη φορά δημόσια την έκκληση να μην υπάρξει αποχή.

Εάν υπάρξει αποχή στις εκλογές του Νοεμβρίου ή οι πολίτες επιλέξουν υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ τότε θα ακολουθήσουν πιο σκληρά μέτρα γιατί η κυβέρνηση θα ερμηνεύσει είτε την αποχή είτε την επιλογή των υποψηφίων της ως 'χειροκρότημα'" δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανεργία, στην εγκληματικότητα και στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος, αναγνώρισε ότι έχουν γίνει λάθη, κάνοντας λόγο "για ιστορία λαθών πέρα και πάνω από κυβερνήσεις".

Ο αρχηγός της Ν.Δ. θα συνεχίσει τις περιοδείες του στην Αττική και στον νομό Θεσσαλίας.

Ο δήμαρχος Ασπροπύργου, από την πλευρά του, ζήτησε να αναγνωριστεί ως υποβαθμισμένη περιοχή ο Ασπρόπυργος και να αυξηθούν οι πόροι από το ΕΣΠΑ.

Στην εισήγησή του ανέφερε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ως κυριότερα προβλήματα τις περικοπές στην τοπικη αυτοδιοίκηση, τα περιβαλλοντικά προβλήματα και την άνιση μεταχείρηση λόγω της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού στην περιοχή, την καθυστέρηση στις εγκρίσεις σχεδίων, τα πρόστιμα του ΙΚΑ και της πολεοδομίας, ενώ, τέλος, ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα με διερχόμενους τσιγγάνους, οι οποίοι δεν είναι δημότες Ασπροπύργου και προξενούν προβλήματα στην υγεία και ησυχία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: