www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 21.09.2010

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί στα βόρεια και παροδικές βροχές κατά τις θερμές ώρες της ημέρας σε περιοχές της ανατολικής - νότιας ηπειρωτικής χώρας και πιθανόν της Κρήτης, περιμένουμε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 16 έως 28 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 18 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 27 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα διατηρηθούν στα επίπεδα των 30 βαθμών Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Οι άνεμοι
θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Σαρωνικό, ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις στο Ν. Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24-25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους και θα σημειώσουν περαιτέρω εξασθένηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: