www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Προειδοποίηση Ρέππα στους ιδιοκτήτες φορτηγών

Προειδοποίηση στους ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων να μην υπερβούν τα εσκαμμένα με τις κινητοποιήσεις τους απηύθυνε ο Δημήτρης Ρέππας, επισείοντας την απειλή άμεσης απελευθέρωσης των οδικών μεταφορών.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Ant1, ο υπουργός Υποδομών τόνισε ότι θα αποδοθούν ευθύνες και οι κυρώσεις θα είναι αυστηρές σε όποιον εμποδίσει τη λειτουργία της οικονομίας και της κοινωνίας, πέραν των ορίων του νόμου.


Σε συνέντευξή του στο Real FM, δήλωσε ότι στην περίπτωση που υπάρξουν εκτεταμμένα προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς το επόμενο διάστημα, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στο μηδενισμό της μεταβατικής περιόδου που προβλέπεται πριν την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος και ενδεχόμενως θα δώσει τη
δυνατότητα, στα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης να εκτελούν μεταφορικό έργο δημόσιας χρήσης.

Παράλληλα, πρότεινε στα επιμελητήρια και στις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω των κινητοποιήσεων να προχωρούν σε συγκεκριμένη καταγγελία στις κατά τόπους αστυνομικές ή εισαγγελικές αρχές. "Εάν δεν υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία, δεν μπορεί να υπάρξει και συγκεκριμένη αντίδραση από τα όργανα της πολιτείας", ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: