www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Προσωρινά κρατούμενος ο Συμεών Σεϊσίδης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της β΄ειδικής ανακρίτριας, ο Συμεών Σεϊσίδης, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ με τραύμα στο πόδι έπειτα από συμπλοκή με αστυνομικούς.


Ο Σεϊσίδης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη κατοχή όπλων, ωστόσο ενώπιον της ανακρίτριας που μετέβη στο ΚΑΤ, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Σύμφωνα μάλιστα με τον συνήγορό του, Κώστα
Παπαδάκη, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τη ληστεία στο πολυκατάστημα και πως δεν πυροβόλησε κατά αστυνομικού. «Εδώ έχουμε μια αντιστροφή της πραγματικότητας. Ο Σεϊσίδης είναι το θύμα με δράστη αστυνομικό, στον οποίο δεν έχουν αποδοθεί ποινικές ευθύνες», ισχυρίστηκε ο κ. Παπαδάκης.

Επίσης, όπως έκανε γνωστό, ήδη έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά, ώστε να εντοπιστεί και να διωχθεί ο αστυνομικός, ο οποίος όπως τόνισε, πυροβόλησε τον Σεϊσίδη από πίσω.

Ο συνήγορος του Σεϊσίδη κατήγγειλε επίσης, ότι χωρίς τη συναίνεση του εντολέα του, ελήφθη δείγμα DNA και χαρακτήρισε σκευωρία την εμπλοκή του εντολέα του με την ομάδα λεγόμενων «ληστών με τα μαύρα».
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: