www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Επί τάπητος ο "πράσινος Καλλικράτης"

Στο επίκεντρο της έκτακτης γενικής συνέλευσης των εκπροσώπων των Τοπικών Ενώσεων στην ΚΕΔΚΕ, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, θα βρεθεί την Τετάρτη ο "Καλλικράτης".


Οι εργασίες της Συνέλευσης, οι οποίες θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΑΘΗΝΑ 984, θα αρχίσουν στις 12 το μεσημέρι με ομιλία του προέδρου της ΚΕΔΚΕ και δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις των επικεφαλής των αυτοδιοικητικών παρατάξεων και στη συνέχεια με μυστική ψηφοφορία θα ληφθεί σχετική απόφαση. Της έκτακτης συνέλευσης θα προηγηθεί στις 9.30 το πρωί συνεδρίαση του κεντρικού

Συμβουλίου της ένωσης, στην αίθουσα Γιάννης Ρίτσος του ΑΘΗΝΑ 984. Στις 10 το πρωί συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΝΑΕ.

Εν τω μεταξύ, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή άρχισε η συζήτηση επί του επίμαχου νομοσχεδίου, το οποίο καταψηφίστηκε από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης με τον επιχείρημα ότι πρόκειται για πρόχειρη μεταρρύθμιση που αφήνει χωρίς πόρους την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από πλευράς του ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης υποστήριξε πώς η συνένωση των Δήμων γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια και όχι με κομματικές σκοπιμότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: