www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Αποκτήστε, ετήσιο εισόδημα 7.500 ευρώ, χωρίς δουλειά !

Είναι η "δραστηριότητα" του μέλλοντος, αφού...


Προϊόν με την ονομασία «Πράσινο Δάνειο Κατοικίας - Φωτοβολταϊκά» για τη χρηματοδότηση της αγοράς και εγκατάστασης Συστημάτων στις στέγες ή τις ταράτσες των σπιτιών, προωθούν οι Ελληνικές τράπεζες.

Οι πελάτες, θα παράγουν ενέργεια που θα μεταπωλούν στη ΔΕΗ, προς μια ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή, γεγονός που ουσιαστικά, τους αποφέρει ετήσιο έσοδο μέχρι και 7.500 ευρώ !

Το έσοδο αυτό, αφού υπερκαλύψει την ετήσια αποπληρωμή του σχετικού δανείου, θα αποφέρει σε

κάθε νοικοκυριό ένα σημαντικό και αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα για 25 χρόνια.

Μέσα στα επόμενα χρόνια, αναμένονται να γίνουν επενδύσεις 12 δις ευρώ, στις ταράτσες των κτιρίων για την εγκατάσταση φωτοβολταικών πάνελ.

Πολλοί ιδιοκτήτες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, για να τοποθετήσουν φωτοβολταικά στις ταράτσες των σπιτιών τους και να εξοικονομήσουν μεγάλα ποσά, από την κατανάλωση ενέργειας.

Η τιμή πώλησης της παραγόμενης ενέργειας στο δίκτυο, θα είναι πενταπλάσια από ότι ένα νοικοκυριό, που αγοράζει σήμερα ρεύμα από τη ΔΕΗ.

Όσον αφορά την ηλεκτρική ενέργεια που θα διοχετεύεται στο ηλεκτρικό δίκτυο, θα γίνεται συμψηφισμός με την ενέργεια που παράγει το κάθε σπίτι, για τις ανάγκες του.

Δηλαδή, τα χρήματα θα πιστώνονται στο λογαριασμό της ΔΕΗ και ο ενδιαφερόμενος, που στην περίπτωση της πολυκατοικίας θα είναι ο διαχειριστής, θα τα εισπράττει είτε μέσω ενός τραπεζικού λογαριασμού, είτε απευθείας από το κατάστημα της ΔΕΗ.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: