www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

΄Εκκληση υπ. Παιδείας στην ΟΛΜΕ για ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών στις 20/5

Έκκληση στην ΟΛΜΕ να θεωρήσει προσωπικό ασφαλείας τους επιτηρητές των Πανελλαδικών ώστε να διεξαχθούν κανονικά οι εξετάσεις των εσπερινών λυκείων στις 20 Μαΐου, ημέρα της γενικής απεργίας, απευθύνει στους λειτουργούς της Μέσης Εκπαίδευσης η υπουργός Παιδείας.


Απαντώντας στην ΟΛΜΕ, που λίγο νωρίτερα ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στη γενική απεργία της ερχόμενης Πέμπτης και ζήτησε από το υπουργείο να αναβάλει τις προγραμματισμένες για εκείνη την ημέρα
Πανελλαδικές Εξετάσεις των εσπερινών λυκείων η κ. Διαμαντοπούλου σημείωσε πως αυτό συνιστά μια πολύπλοκη και σύνθετη διαδικασία.

«Τυχόν αλλαγή θα επηρεάσει αρνητικά το σύνολο των εξετάσεων, μέχρι τη λήξη τους, για όλες τις κατηγορίες υποψηφίων. Αυτό είναι πολύ ευαίσθητο θέμα, καθώς η διαδικασία των εξετάσεων αφορά το μέλλον και τα όνειρα των νέων παιδιών» σημειώνει.

«Γι αυτό και, αν και κατανοώ, τις δυσκολίες που προκύπτουν από την απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 20/5, ευελπιστώ ότι η ΟΛΜΕ με το αίσθημα ευθύνης που τη διακρίνει, θα θεωρήσει ως προσωπικό ασφαλείας τους καθορισμένους επιτηρητές, προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι εξετάσεις για τα εσπερινά λύκεια, που είναι προγραμματισμένες εκείνη την ημέρα» καταλήγει.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: