www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 24.11.2011


Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές βροχές στο Ιόνιο, σταδιακή ενίσχυση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο, πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011. Λίγες ασθενείς βροχές ενδέχεται επίσης να εκδηλωθούν πρόσκαιρα σε περιοχές της Κεντρικής και Ανατολική Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 19 στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στο Βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 18 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι σταδιακά κατά τόπους σε θυελλώδεις. Ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ στην έξοδο του Πατραϊκού θα επικρατήσει ανατολικό ρεύμα εντάσεων 7 με 8 μποφόρ.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής στα βόρεια, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 12. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, στο Σαρωνικό ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις με τάσεις ενίσχυσης σε θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς. Ασθενείς ανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: