www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΔ: Εκπληξη από τους χειρισμούς του Ευ. Βενιζέλου


Νέα επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή μήνυμα που εστάλη χθες από το ΥΠΟΙΚ στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις διαπιστευμένων συντακτών, το οποίο ανέφερε: «Έκπληξη!!! Η τηλεδιάσκεψη τελείωσε πριν από λίγο… Αναμένεται σε λίγο σύντομη ανακοίνωση...».

«Ομολογουμένως ο κ. Βενιζέλος έχει ήδη καταφέρει να μας εκπλήξει κατ' επανάληψη, με τους χειρισμούς του και τα λεγόμενά του. Aρα τα… τρία θαυμαστικά, ίσως και να είναι λίγα», παρατήρησε ο κ. Μιχελάκης.

«Όμως», πρόσθεσε, «αυτό που μας ανησυχεί είναι μήπως μας φυλάει τις χειρότερες εκπλήξεις για το τέλος, (με πολλά θαυμαστικά και σε
αυτές)».

Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε τα ακόλουθα: «Του συνιστούμε, λοιπόν, για μια ακόμα φορά, ψυχραιμία, σύνεση, λιγότερους σχολιασμούς και ανακοινώσεις με ή χωρίς θαυμαστικά. Και, βέβαια, περισσότερη σοβαρότητα αυτές τις δύσκολες ώρες.

Και περιμένουμε την επόμενη φορά, που θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό, είτε με ανακοινώσεις, είτε με δηλώσεις, είτε με στρατιωτικά διαγγέλματα, να το πράξει έχοντας να πει συγκεκριμένα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: