www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ερώτηση ΛΑΟΣ στον Πρωθυπουργό για ενδεχόμενη κοινωνική αναταραχή


Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό με θέμα τον κίνδυνο ανεξέλεγκτης κοινωνικής αναταραχής κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης.

Στην ερώτησή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημειώνει πως «οι διαρκείς περικοπές μισθών, η αύξηση της ανεργίας, τα απανωτά ''χαράτσια'' οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ελληνικό λαό σε απόγνωση, που μπορεί να μετατραπεί σε κοινωνική αναταραχή, την οποία μάλιστα, ετοιμάζονται να υποδαυλίσουν οργανωμένοι φορείς της Πολιτείας».

Ρωτά λοιπόν τον κ. Παπανδρέου πως θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο ενός «πιθανού διχασμού της
ελληνικής κοινωνίας ή ακόμα και εμφύλιας συρράξεως».



Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:





κ. Πρωθυπουργέ,


Η κατάσταση της οικονομίας είναι κάτι περισσότερο από τραγική. Οι διαρκείς περικοπές μισθών, η αύξηση της ανεργίας, τα απανωτά «χαράτσια» οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ελληνικό λαό σε απόγνωση, που μπορεί να μετατραπεί σε κοινωνική αναταραχή, την οποία μάλιστα, ετοιμάζονται να υποδαυλίσουν οργανωμένοι φορείς της Πολιτείας. Όταν διατυπώνονται δημοσίως, είτε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις ή από την τηλεόραση, προτροπές για μαζική αντίδραση απέναντι στη νομιμότητα, ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι τέτοιες δηλώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν για ανεξέλεγκτη «επαναστατική γυμναστική».


Ερωτάσθε:


1. Έχετε υπ’ όψιν σας τέτοιες προπαρασκευαστικές ενέργειες;


2. Πώς σκέπτεστε να αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο ενός πιθανού διχασμού της ελληνικής κοινωνίας ή ακόμα και εμφύλιας συρράξεως, δεδομένης της πολιτικής πρακτικής σας που οδηγεί τη μία κοινωνική τάξη απέναντι στην άλλη;





Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.



Γ. Καρατζαφέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: