www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση Θ. Πάγκαλου κατά του προέδρου του ΔΣΑ


Επίθεση κατά του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου ΔΣΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, μετά την απόφαση του ΔΣΑ να του αφαιρέσει τον τίτλο του επιτίμου δικηγόρου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών προχώρησε σε αυτή την απόφαση κάνοντας δεκτή την πρόταση του προέδρού του Γιάννη Αδαμόπουλου.

«Κάποιος μου δεν γνωρίζω μου αφαίρεσε έναν τίτλο που δεν ήξερα ότι είχα», σημείωσε ο κ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Αδαμόπουλο ότι αφαιρεί τίτλους σε ανθρώπους που επαναλαμβάνουν
πασίγνωστες αλήθειες.

Ο ΔΣΑ ανακοίνωσε ότι αφαιρεί τον τίτλο του επιτίμου δικηγόρου από τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο «για τα όσα συκοφαντικά και μειωτικά περί φοροφυγάδων εξέπεμψε συλλήβδην για τους δικηγόρους, την στιγμή που οι δικηγόροι και ιδίως οι νέοι πλήττονται από τον επαγγελματικό πληθωρισμό, την συρρίκνωση της δικηγορικής ύλης, την βραδύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και τη ζοφερή οικονομική κατάσταση που βυθίστηκε η χώρα».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπεραμύνθηκε των λεγομένων του επισημαίνοντας ότι επικαλέστηκε στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τα χρήματα που δηλώνουν οι δικηγόροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: