www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Δημοπρατείται ο διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό εισιτήριο


Στη δημοπράτηση της α' φάσης του διαγωνισμού για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου και ενιαίου Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου για όλα τα μέσα αστικών συγκοινωνιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης του, προχώρησε ο ΟΑΣΑ .

Το έργο θα υλοποιηθεί μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), διάρκειας 12 ετών. Η προθεσμία υποβολής φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 24η Μαΐου 2011.

Με το έργο αυτό, το χάρτινο εισιτήριο θα αντικατασταθεί σταδιακά από ηλεκτρονικές «έξυπνες κάρτες», οι οποίες θα διευκολύνουν σημαντικά την πρόσβαση των επιβατών στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ ο ΟΑΣΑ θα είναι σε θέση να ελέγχει αποτελεσματικότερα το σύστημα πωλήσεων και επικυρώσεων εισιτηρίων, μειώνοντας σημαντικά τις απώλειες εσόδων του.


Αποπληρωμή του έργου - Σύνδεση επιπέδου παροχής υπηρεσιών και πληρωμών




Η αποπληρωμή του έργου θα πραγματοποιηθεί μέσω της καταβολής ετήσιων πληρωμών διαθεσιμότητας. Τονίζεται ότι οποιαδήποτε υπέρβαση κόστους ή χρονοδιαγράμματος κατά την περίοδο εγκατάστασης και οι όποιες αστοχίες κατά την περίοδο λειτουργίας, δεν επιφέρουν
αναπροσαρμογή του τιμήματος αλλά βαρύνουν αποκλειστικά τον ανάδοχο.

Επιπλέον, το ύψος των ετήσιων πληρωμών θα μειώνεται βάσει μηχανισμού πληρωμών ο οποίος αξιολογεί την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του έργου. Σε περίπτωση αποκλίσεων από τα προσυμφωνημένα επίπεδα απόδοσης επιβάλλονται απομειώσεις στις πληρωμές διαθεσιμότητας.



Πληροφορίες για την παραλαβή της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παραλάβουν την προκήρυξη του διαγωνισμού θα πρέπει να απευθύνονται στον ΟΑΣΑ (Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών - Τμήμα Προμηθειών, οδός Μετσόβου 15 Αθήνα, τηλ.: 210-8200808, φαξ: 210-8212219).

Δεν υπάρχουν σχόλια: