www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ο καιρός στις 21.03.2011


Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια, σποραδικές καταιγίδες στο Αιγαίο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενίσχυση των ανέμων και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011. Τα φαινόμενα στο Νότιο Αιγάιο θα είναι τοπικά έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 – 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 16 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις με τάσεις ενίσχυσης τοπικά σε πολύ θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι τοπικά από το απόγευμα σε θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι τοπικά από το απόγευμα σε σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 8. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι από αργά το απόγευμα κατά τόπους σε θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχόπτωσης, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: