www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Το Facebook και το Twitter στο Xbox LIVE στην Ελλάδα

Έχουν περάσει λιγότεροι από τρεις μήνες από την κυκλοφορία του Xbox LIVE σε έξι χώρες στην Ευρώπη, ανεβάζοντας τον αριθμό των χωρών που διαθέτουν Xbox LIVE σε 35 παγκοσμίως. Σε αυτό το μικρό διάστημα, τα μέλη από τις νέες χώρες που προστέθηκαν, έχουν περάσει περισσότερες από 3,5 εκ. ώρες χρησιμοποιώντας την υπηρεσία του LIVE, κάτι που αποτελεί μια αύξηση χωρίς προηγούμενο.


Πάνω από 630.000 ώρες παιχνιδιού με πολλούς παίκτες (multiplayer gaming) έχουν καταμετρηθεί στο σύνολο και για τις έξι αυτές χώρες μέχρι τώρα.

Το Xbox LIVE αριθμεί περισσότερα από 30 εκ. μέλη σε όλο τον κόσμο, καθένα από τα οποία περνά κατά μέσο όρο 40 ώρες το μήνα στην υπηρεσία, που σημαίνει ότι στο σύνολό τους τα μέλη συνδέονται συνολικά για περισσότερο από 1 δισ. ώρες το μήνα παγκοσμίως. Είμαστε
ενθουσιασμένοι, που τώρα είστε μέρος αυτής της εμπειρίας.

Το Facebook στο Xbox LIVE

Το Facebook και το Xbox LIVE ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας συνδέσουν με τους φίλους σας ενώ ασχολείστε με το μεγαλύτερο δίκτυο ψυχαγωγίας και παιχνιδιών στην τηλεόραση. Μοιραστείτε την «κατάστασή» σας (status update) και τις φωτογραφίες σας, σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους σας, επισκεφθείτε τα photo galleries στη μεγάλη οθόνη ή μοιραστείτε τις αγαπημένες σας στιγμές παιχνιδιού στο Facebook απευθείας από την τηλεόρασή σας. Καμαρώστε σε ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον, κοινοποιώντας νεότερα από τα επιτεύγματα και τις επιτυχίες σας στα παιχνίδια που θα διατίθενται στο Xbox 360. Και όλα αυτά από την άνεση του καθιστικού σας!

Χαρακτηριστικά του Facebook στο Xbox LIVE:

* Συνδεθείτε με φίλους που χρησιμοποιούν το Facebook.

* Δείτε τα νέα από φίλους και συγγενείς.

* Αναρτήστε, διαβάστε και απαντήστε σε σχόλια για «καταστάσεις» (status updates) και φωτογραφίες.

* Δείτε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο προσαρμογέα ανάλυσης του Xbox 360 για απίθανες φωτογραφίες.

* Μέσω του Friend Linker, βρείτε φίλους στο Facebook που έχουν και εκείνοι Gamertags (ετικέτα παίκτη) και προσκαλέστε τους στη Λίστα Φίλων σας στο Xbox LIVE.

* Ανανεώστε την «κατάστασή» σας (status) σας με τα επιτεύγματα που έχετε σημειώσει σε παιχνίδια.

Twitter

Το Twitter, η υπηρεσία που σας βοηθά να επικοινωνείτε και να παραμένετε συνδεδεμένοι μέσω της ανταλλαγής γρήγορων, συχνών μηνυμάτων, έρχεται στο Xbox 360 και στο Xbox LIVE. Χάρη στην εφαρμογή, μπορείτε πλέον να είστε πάντα συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας διαβάζοντας και αναρτώντας «Tweets» από την άνεση που σας προσφέρει το ίδιο σας το καθιστικό, μέσω του Xbox 360 και του Xbox LIVE. Αν θελήσετε να ενημερώσετε τους φίλους σας ότι ξεκινάτε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαβάσετε, να απαντήσετε και να αναρτήσετε online updates χωρίς να χρειαστεί να κουνηθείτε από το σημείο του καναπέ σας, απευθείας από την κονσόλα σας.

Χαρακτηριστικά Twitter:

* Διαβάστε Tweets από τους ανθρώπους που ακολουθείτε στο Twitter, αναρτήστε νέα μηνύματα και απαντήστε στα υπάρχοντα

* Μπείτε αυτόματα στο Twitter την ίδια στιγμή που μπαίνετε στο Xbox LIVE

* Συνδέστε το Gamertag σας (ετικέτα παίκτη) με το όνομα χρήστη που διαθέτετε στο Twitter

* Συνδεθείτε με φίλους στο Xbox LIVE τους οποίους ακολουθείτε και στο Twitter, δείτε λίστες χρηστών και αγαπημένα Tweets

Τα Facebook, το Twitter, οι συνομιλίες βίντεο και το Xbox LIVE Party απαιτούν συνδρομή Xbox LIVE Gold.



Δεν υπάρχουν σχόλια: