www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Διαμαρτυρία των φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης

Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης, όπου και επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.


Οι φαρμακοποιοί της Μακεδονίας και της Θράκης συμμετέχουν στη τριήμερη πανελλαδική απεργίας μέχρι την Παρασκευή, που κήρυξε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος κατά των ρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση για το άνοιγμα του επαγγέλματος τους. Σύμφωνα με το πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κυριάκο Θεοδοσιάδη, η απελευθέρωση του ωραρίου θα είναι εξαντλητική για τους φαρμακοποιούς.

Στην ιστοσελίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα φαρμακεία ασφαλείας που θα λειτουργούν στη περίοδο των κινητοποιήσεων. Επίσης, με 15 μοτοσικλέτες του
Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών θα γίνεται διανομή φαρμάκων κατ’ οίκον μόνο για έκτακτες περιπτώσεις και για ασθενείς που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στη διάρκεια της απεργίας οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310-471776.



Δεν υπάρχουν σχόλια: