www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Επίθεση Καρατζαφέρη προς το ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες στη Νομική

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην ομιλία του στη Βουλή επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι το κόμμα της αριστεράς συνόδευσε τους λαθρομετανάστες και κανένας δεν το διέψευσε αυτό από εκεί. Αναφέρθηκε στο κόστος για τους φορολογούμενους της κατάληψης και αναρωτήθηκε αν όλοι οι «πεινασμένοι του κόσμου» θα έρθουν στην Ελλάδα. Τέλος ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα και να εφαρμόσει τον νόμο.


Ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του έχει ως εξής:


«Τα όσα ακούστηκαν στην Αίθουσα από την "Αριστερά της Αριστεράς" (απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ) είναι "εξόχως ενδιαφέροντα"..!! Έχετε απόλυτο δίκιο..! Γιατί μόνο 220 λαθρομετανάστες να μπουν στη Νομική; Να βάλουμε και άλλους 500, να βάλουμε και στο Πολυτεχνείο και στην ΑΣΟΕ.. Εσείς τους συνοδεύσατε, το γράφει όλος ο Τύπος και δεν διαψεύδεται από κανέναν. Να βάλουμε και στην Κουμουνδούρου και στον Περισσό και στην
Καλλιρρόης και στη Συγγρού και στα Υπουργεία… Είναι 2 εκατομμύρια, να μην αφήσουμε κανέναν αδικημένο! Μα, τι "πρόβα τζενεράλε" είναι αυτή;

Πληρώνει φόρο ο Έλληνας πολίτης, μεγαλώνει το παιδί του, πληρώνει φροντιστήρια και δε μπορεί να πάει το παιδί του να σπουδάσει στο ελληνικό Πανεπιστήμιο. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μπει ένας φοιτητής της ΔΑΠ στη Νομική; Δε λέω του ΛΑ.Ο.Σ., της Φ.Ο.Σ., γιατί αυτούς, πια, κουραστήκατε να τους δέρνετε..! Δεν μας επιτρέπετε να λάβει μέρος ούτε στις φοιτητικές εκλογές η Φ.Ο.Σ.!

Ακούστε λογική: Νομιμοποίηση της κατάληψης και της λαθρομετανάστευσης! Ούτε έχετε καταλάβει την οικονομική επιβάρυνση από την λαθρομετανάστευση και πως αυτός που επιβαρύνεται είναι ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, ο ψηφοφόρος ο δικός σας και ο δικός μας.

Θα μαζέψει η Ελλάδα όλους τους πεινασμένους του κόσμου; Δηλαδή τα 3 από τα 6 δισεκατομμύρια; Και άλλες χώρες έχουν Αριστερά και ισχυρή Αριστερά. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό. Δεν έχει Αριστερά η Ιταλία και η Ισπανία; Κι όμως δεν έχουν τέτοιες θέσεις..

Εδώ, κ. υπουργέ, διενεργείται στη Νομική ένα έγκλημα. Να λάβετε μέτρα. Πρόσφατα σε νόμο που ψηφίσατε, καταφέραμε η διακίνηση λαθρομεταναστών να παραμείνει κακούργημα. Γιατί δεν εφαρμόζεται;».



Δεν υπάρχουν σχόλια: