www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ανακαλούνται πάνω από 1.000 αυτοκίνητα Jeep

Σε ανάκληση αυτοκινήτων Jeep Wrangler και Jeep Cherokee προχωράει η εταιρεία CHRYSLER JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος στην εξωτερική επένδυση στα σωληνάκια των φρένων και αντικατάσταση του μηχανισμού κίνησης των υαλοκαθαριστήρων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.


Συγκεκριμένα πρόκειται για ανάκληση των ακόλουθων τύπων:

α) Jeep Cherokee (τύπος ΚΚ). Η ανάκληση αφορά 271 οχήματα, σε ορισμένα εκ των οποίων είναι πιθανό να μην λειτουργήσουν ικανοποιητικά οι υαλοκαθαριστήρες.

β) JEEP Wrangler / Wrangler Unlimited (τύπος JK). Η ανάκληση αφορά 894 οχήματα, στα οποία πρέπει να ελεγχθεί για φθορά η εξωτερική επένδυση στα σωληνάκια των φρένων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα
συγκεκριμένα θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της CHRYSLER JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του Δικτύου ή την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας CHRYSLER JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 6700896.



Δεν υπάρχουν σχόλια: