Συστατικά
• 4 μεσαίου μεγέθους παντζάρια
• 2 ξυνόμηλα
• Λίγη καρυδόψιχα χοντροκομμένη
• 2 κυπελλάκια γιαούρτι 200 gr
• 2 κυπελλάκια μαγιoνέζα 200 gr
• 1 σκελίδα σκόρδο
• Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1. Κόβουμε σε μικρά κυβάκια το ξυνόμηλο.
2. Κόβουμε τα παντζάρια σε κύβους.
3. Λιώνουμε το σκόρδο στο multi (μίξερ), μαζί με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να
ομογενοποιηθούν τα υλικά.
4. Σε μπολ ανακατεύουμε το παντζάρι, το ξυνόμηλο, την καρυδόψιχα χοντροκομμένη, το μίγμα λαδιού-σκόρδου, το γιαούρτι και τη μαγιονέζα.
5. Αφήνουμε στο ψυγείο για καμιά ώρα να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου