www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Συμβολική κατάληψη στην ΕΕΤΤ

Για υποστήριξη των ανταγωνιστών του ΟΤΕ και για υπονόμευσή του κατηγορούν την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) οι εργαζόμενοι στον οργανισμό, οι οποίοι πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ρυθμιστικής Αρχής.


Σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία των εργαζομένων στον ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ) υποστηρίζει πως η ΕΕΤΤ "συνεχίζει να αβαντάρει 'ανταγωνιστές', κάνει πλάτες σε χρεοκοπημένους και δεν επιτρέπει στην πιο υγιή επιχείρηση, τον ΟΤΕ, να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με λιγότερο κόστος για τον καταναλωτή..."

"Πρέπει να ρυθμιστούν οι ρυθμιστές τώρα. Αύριο θα είναι αργά" τονίζει η ομοσπονδία, ζητώντας από την κυβέρνηση να παρέμβει και -προφανώς- να ψαλιδίσει τις αρμοδιότητες της ΕΕΤΤ.

Παράλληλα η ΟΜΕ-ΟΤΕ απευθύνεται και στη διοίκηση του οργανισμού, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε ο Μιχ. Τσαμάζ ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος διαδεχόμενος τον Παν.
Βουρλούμη. Η ομοσπονδία δηλώνει παρούσα στη γενική συνέλευση των μετόχων που καλείται να επικυρώσει την "αλλαγή φρουράς" στη διοίκηση του ΟΤΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να καλούνται να δεχθούν περικοπές στις αποδοχές τους εξαιτίας των ρυθμιστικών αποφάσεων της ΕΕΤΤ, των προστίμων που αυτή επιβάλει στον ΟΤΕ και της πολιτικής της κυβέρνησης για έκτακτη φορολογική εισφορά από τις κερδοφόρες επιχειρήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια: