www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ματαιώθηκε η συνάντηση Μπιρμπίλη - τρόικας

Για την επόμενη επίσκεψη στην Ελλάδα των εκπροσώπων της Κομισιόν, του Δ.Ν.Τ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με την Τίνα Μπιρμπίλη.


Η αναβολή έγινε μετά από αίτημα των εκπροσώπων της τρόικας και ενώ έξω από το υπουργείο πραγματοποιούν συγκέντρωση συνδικαλιστές της ΔΕΗ, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις προτάσεις αναφορικά με την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας.

Στο υπουργείο βρίσκονταν τέσσερις διμοιρίες των ΕΚΑΜ, οι οποίες απομακρύνθηκαν ύστερα από παρέμβαση του υφυπουργού Γιάννη Μανιάτη.

Στην συνάντηση που είχε ο πρόεδρος των συνδικαλιστών Νίκος Φωτόπουλος με την υπουργό επανέλαβε την κατηγορηματική αντίθεση της ΓΕΝΟΠ στις προτάσεις της τρόικας για πώληση ή ενοικίαση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ ή ακόμη και για εκχώρηση λιγνιτικής παραγωγής
της επιχείρησης σε ιδιώτες.

"Δεν θα αφήσουμε να περάσουν αυτές οι προτάσεις, θα ματώσουμε και δεν θα διστάσουμε να πάμε φυλακή", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια: