www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 03.11.2010

Παροδικές βροχές ή καταιγίδες το πρωί στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών στα κεντρικά και βόρεια, αλλά και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 5 έως 19 στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 22 στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 19 - 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 10 έως 18 στο Βόρειο Αιγαίο και από 13 έως 21 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στα νοτιότερα τμήματά ανατολικοί μέτριοι. Μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανοικτά σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο με βαθμιαία εξασθένηση το βράδυ.

Λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 - 20 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών
διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: