www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Κ. Σκανδαλίδης: Θα δώσουμε μάχη για τα πρόστιμα

Οι πρακτικές που δεν είναι σύννομες θα πάρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης δήλωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» περί επιβολής προστίμων ύψους 343,7 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για παράνομες αγροτικές ενισχύσεις την περίοδο 2004 - 2007.


Έκανε λόγο για δύο ανοιχτές πληγές: την καταβολή πριμ, σημειώνοντας ότι συνήθως επωφελούνται αυτοί που δεν είναι αγρότες και τη τη διασπάθιση των χρημάτων των φορολογουμένων και των ίδιων των αγροτών.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υποστήριξε ότι η αξιοπιστία της χώρας θα διασφαλισθεί από το νέο σύστημα απόδοσης των αγροτικών επιδοτήσεων.

"Θέλω να διαβεβαιώσω τους Έλληνες αγρότες αλλά και τους Έλληνες πολίτες ότι η Κυβέρνηση δίνει με όλες της τις δυνάμεις τη μάχη, προσφεύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια προκειμένου να μην
υπάρχουν πρόστιμα στη χώρα", πρόσθεσε.

Γ. Πεταλωτής: Μεγάλες οι ευθύνες της Ν.Δ.

Το πρόστιμο που αναμένεται να επιβάλει η Κομισιόν στη χώρα μας για τις αγροτικές επιδοτήσεις επί κυβερνήσεων Ν.Δ, αναδεικνύει , σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, "τις σημαντικές και τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή".

"Το γεγονός αυτό αναδεικνύει εκ νέου τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύθηκε η Ν.Δ. τα προηγούμενα χρόνια", τόνισε ο Γ. Πεταλωτής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: