www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί «κόπηκε» η εκπομπή της Θρασκιά

Δεκάδες τα τηλεφωνήματα από το πρωί στον ΑΝΤ1 από τηλεθεατές που ήθελαν να μάθουν γιατί η εκπομπή «Elatte» μετη Ράνια Θρασκιά δεν βγήκε στον αέρα ζωντανά αλλά μεταδίδονταν αποσπάσματα από παλαιότερες εκπομπές.


Η εκπομπή λοιπόν δεν μεταδόθηκε λόγω στάσης εργασίας των τεχνικών στον ΑΝΤ1, που όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση που έχουν εκδώσει «ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ, στην προσπάθειά του να μειώσει το εργατικό δυναμικό του προχωράει σε συμβάσεις με εταιρείες παραγωγής και εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να αναλάβουν αυτοί το πρόγραμμα του σταθμού. Σκοπός του ΑΝΤ1 είναι η μείωση του μόνιμου προσωπικού του στο ελάχιστο και η αντικατάστασή του με ενοικιαζόμενο προσωπικό το οποίο θα είναι ανασφάλιστο, με δελτίο παροχής υπηρεσιών κατά
παράβαση του νόμου και με συνθήκες εργασίας που θυμίζουν μεσαίωνα.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ πως δεν θα μείνουμε απαθείς στην προσπάθεια αυτή του σταθμού και προκηρύσσουμε 4ωρη στάση εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για αύριο, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 από ώρα 06.30π.μ. έως και ώρα 10.30π.μ. της ίδιας μέρας (Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010).

ΖΗΤΑΜΕ την αξιοποίηση του μόνιμου προσωπικού του σταθμού στις προγραμματισμένες παραγωγές για τον χειμώνα που έρχεται και να σταματήσει τα σχέδια που έχει για απολύσεις και άλλων εργαζομένων».

Αν δεν δοθεί λύση από τη διοίκηση του ΑΝΤ1, είναι σίγουρο ότι τη σημερινή στάση εργασίας των τεχνικών θα ακολουθήσουν κι άλλες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Το… αστείο είναι ότι οι τηλεθεατές που «έπεφταν» σήμερα το πρωί πάνω στην επανάληψη της πρωινής εκπομπής, αν δεν πρόσεχαν το «Ε» πάνω δεξιά της οθόνης που έδειχνε ότι το «Elatte» προβάλλεται σε επανάληψη, μπερδεύονταν με την ώρα που ήταν κάτω δεξιά της οθόνης και ήταν… άλλα ντ’ άλλων!



Δεν υπάρχουν σχόλια: