www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Με τακτική αιφνιδιασμού σήμερα οι κινητοποιήσεις στα ταξί


Ξεκίνησαν οι προαναγγελθείσες αιφνίδιες κινήσεις των ιδιοκτητών ταξί, με τους απεργούς της Αθήνας να έχουν στήσει από το πρωί μπλόκο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί άλλοι οδηγοί που είχαν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Αθηνών, αναχώρησαν για τα διόδια της Ελευσίνας, με σκοπό να σηκώσουν τις μπάρες για την ελεύθερη πρόσβαση των διερχόμενων οχημάτων.

Υπενθυμίζεται πως χθες, μετά το ναυάγιο της συνάντησής τους με το Γιάννη Ραγκούση, οι αυτοκινητιστές ανακοίνωσαν ότι εμμένουν στην επ' αόριστον απεργία και πως στο εξής θα
προχωρούν αιφνιδιαστικά σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του ανοίγματος του επαγγέλματός τους.

Την ίδια στιγμή, εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι απεργοί της Κρήτης, με αυτούς στο Ηράκλειο να έχουν αποκλείσει το λιμάνι, μπλοκάρωντας τα λεωφορεία που επρόκειτο να παραλάβουν τουρίστες από δύο κρουαζιερόπλοια. Στη συνέχεια προσανατολίζονται να κατευθυνθούν στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης.

Στα Χανιά οι αυτοκινητιστές αποχώρησαν από το αεροδρόμιο και από τις 8 το πρωί έχουν παρατάξει τα αυτοκίνητα τους έξω από το κτίριο που στεγάζει τις δυο οικονομικές υπηρεσίες της πόλης.

Προγραμματίζουν να παραμείνουν εκεί τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, αποκλείοντας την είσοδο και των δυο υπηρεσιών.

Στη Σάμο προχώρησαν σε κατάληψη της Εφορίας, του ΟΑΕΕ και του ΟΑΕΔ . «Εάν δεν δοθεί λύση, θα μας φέρουν σε απόγνωση. Πάνω από το 50% των αδειών των ταξί της Σάμου έχουν αγοραστεί με υποθήκες και δάνεια. Αυτή την ώρα που όλοι θα έπρεπε να είμαστε στις πιάτσες και να δουλεύουμε, εμείς παλεύουμε για τα αυτονόητα», ανέφερε ο πρόεδρος των ταξί Καρλοβάσου Δημήτρης Βαρσαμής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: