www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Τι είπε η Πελέκη για την υπόθεση Βατοπεδίου

«Προφανώς υπήρξε κεντρική πολιτική απόφαση, που ελήφθη με ευθύνη του πρωθυπουργού και μεταφέρθηκε στους υπουργούς Μπασιάκο, Κιλτίδη, Κοντό και Δούκα από τους καθ' ύλην αρμόδιους Θεόδωρο Ρουσόπουλο και τον πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κ. Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου». Αυτό δήλωσε η σύζυγος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γ Βουλγαράκη και συμβολαιογράφος στην υπόθεση των «ιερών» ανταλλαγών η Αικατερίνη Πελέκη κατά την εξέτασή της από την προκαταρκτική επιτροπή.


"Εγώ ξέρω ότι οι άντρες φοράνε παντελόνια και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, όπως τις αναλαμβάνω κι εγώ που δεν φοράω παντελόνια. Έπρεπε να βγει ο πρωθυπουργός και να πει ότι υπήρξε κυβερνητική απόφαση ώστε να κληθούν πέντε διεθνείς οίκοι να αξιολογήσουν αν κέρδισε ή
έχασε το Δημόσιο από την ανταλλαγή", ανέφερε.

Η Αικατερίνη Πελέκη εκτίμησε ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο και ότι η ίδια είναι κατηγορουμένη επειδή είχε αναλάβει ως συμβολαιογράφος την υπόθεση.

Δήλωσε δε, ότι δεν την ενδιαφέρει η Ρηγίλλης αλλά θα ήθελε ο Καραμανλής να μιλήσει για το θέμα για το οποίο διώκεται ο κορμός του ελληνικού κράτους και όχι οι πραγματικοί υπεύθυνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: