www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Πειραιάς: Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο Β. Μιχαλολιάκος

Την απόφασή του να διεκδικήσει το δήμο Πειραιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε και επισήμως την Τετάρτη ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σε εκδήλωση στον ΟΛΠ.


"Αποφάσισα μετά από δική σας απαίτηση να αφήσω πίσω όλες μου τις αναστολές και να είμαι υποψήφιος για δήμαρχος στον αγαπημένο μας Πειραιά", είπε, αναφέροντας ότι παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα τόνισε ότι θα παραιτηθεί και από βουλευτής, επισημαίνοντας ότι καλεί σε συστράτευση όλους τους Πειραιώτες ανεξάρτητα από την πολιτική τους προέλευση. "Αποχωρώ οριστικά από την κεντρική πολιτική σκηνή και αφοσιώνομαι στον Πειραιά" είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι πλέον δεν είναι μόνο Νέα Δημοκρατία, αλλά είναι για όλους τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες.

"Ο Πειραιάς μας ενώνει", ήταν το κεντρικό του μήνυμα
και τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει "βεντέτα" με κανέναν, παρά μόνο με τα προβλήματα του Πειραιά. "Τέλος στους διεφθαρμένους και τους αδιάφορους" είπε προς το τέλος της ομιλίας του, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι θα κερδίσει από την πρώτη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: