www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Πρόγνωση καιρού

Ηλιοφάνεια στα δυτικά και τοπικά αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες στη Θράκη, σε νησιωτικά τμήματα του Βορειοανατολικού Αιγαίου και σε ορεινές κυρίως περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 09 Ιουνίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 15 έως 31 - 32 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 27 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τους 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στις θάλασσες θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, με εξαίρεση το Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο όπου θα επικρατήσουν μέτριοι μέχρι ισχυροί δυτικοί –
βορειοδυτικοί άνεμοι.

Nεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θεμρές ώρες της ημέρας, με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29-30 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες κατά τις θεμρές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29-30 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: