www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Χωρίς Μετρό η Αθήνα - Στάση εργασίας και αύριο στα Μέσα Μεταφοράς

Δεν φτάνει η ταλαιπωρία από την ζέστη, τώρα οι οδηγοί και οι πολίτες θα ταλαιπωρηθούν αφάνταστα από την 24ωρη απεργία σήμερα στο Μετρό.


Χωρίς Μετρό θα μείνει σήμερα η Αθήνα. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να κατεβάσουν ρολά λόγω της απόφασης της Διοίκησης να μην ανανεώση της συμβάσεις 270 εργαζομένων. Μάλιστα όπως ανέφερε ο πρόεδρος τον εργαζομένων στο Newsit υπάρχει το ενδεχόμενο οι απεργίες να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Την Πέμπτη τώρα οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πεντάωρη στάση εργασίας σε όλα τα μέσα από τις 11 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα και πορεία στο

υπουργείο Εργασίας.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα 24ωρη απεργία, προσανατολίζονται σε νέες κινητοποιήσεις, γεγονός που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που θα δώσει το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Στο "χορό" των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι Ταχυδρομικοί, αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για πώληση του 39% των ΕΛΤΑ.

Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προανήγγειλαν 48 απεργία εντός του Ιουνίου αλλά σε ημερομηνία η οποία δεν έχει καθοριστεί ακόμα.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: