www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Άρης Σπηλιωτόπουλος: «Έγκλημα η ποινικοποίηση των λανθασμένων πολιτικών»

Κατηγορηματικά αντίθετος με τις...διώξεις πολιτικών που αποδείχθησαν λανθασμένες, όπως αυτή του Κ. Καραμανλή εμαφνίζεται με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας από τις απόψεις της Ρηγίλλης για αυτοκάθαρση.


Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος χαρακτηρίζει ιστορικό έγκλημα την ποινικοποίησης λανθασμένων και δηλώνει επιφυλάξεις για την ορθότητα της άποψης ότι η Ν.Δ πρέπει να απαλλαγεία από τα

"βαρίδια". Με αφρομή τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη, επαναλαμβάνει ότι τη στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές, λόγω συνειδητής πολιτικής επιλογής και σε αυτό το πλαίσιο, αποφεύγει να απαντήσει στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει ο ίδιος την ηγεσία της Ν.Δ στο μέλλον.

Κατηγορηματικός εμφανίζεται και σχετικά με τα όσα λέγονται και γράφονται για την "ανθηρή" οικονομική του κατάσταση, προειδοποιώντας ότι θα κινηθεί με αγωγές κατά όσων τον συκοφαντούν. Σημειώνει μάλιστα δηκτικά πως "οι μισές του καταθέσεις προέρχονται από υψηλές αποζημιώσεις που κέρδισε με δικαστικές αποφάσεις".
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: