www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ενδιαφέρον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό

Με γραπτή δήλωση που μοιράστηκε στα ΜΜΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκδηλώνει επίσημο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όμως θέλει να το κάνει μόνο με τους δικούς του όρους.


«Ενδιαφέρομαι, ο Ολυμπιακός είναι ιδέα»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποτελεί ένα από τα «βαριά χαρτιά», όσον αφορά την επόμενη μέρα στα διοικητικά του Ολυμπιακού. Εδώ και αρκετό καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία του να μπει στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ωστόσο, οι συζητήσεις του με τον Σωκράτη Κόκκαλη δεν είχαν καταλήξει σε «γάμο».

Πλέον μετά και το κάλεσμα του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών ο Μαρινάκης αναμένεται να είναι ένας από τους επενδυτές που θα απασχολήσουν σοβαρά. Ο ίδιος με γραπτή του δήλωση που

μοιράστηκε στα ΜΜΕ εξέφρασε και επίσημα το ενδιαφέρον του.

Αναλυτικά:

«O Ολυμπιακός πάντα με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει, γι αυτό θα τοποθετηθώ επίσημα όταν ακούσω μια συγκεκριμένη πρόταση από τον κύριο Κόκκαλη με την επιστροφή μου απο το εξωτερικό

Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, είναι θρύλος, γι αυτό δεν πιστεύω σε "αποτιμήσεις μετοχών", σε "κερδοφόρες ΠΑΕ", σε "οικόπεδα-φιλέτα" και σε παζαρέματα για την αγορά τους.

Ο Ολυμπιακός δεν διαπραγματεύεται, είναι κάτι μαγικό στο μυαλό. Με αυτές τις αρχές μεγάλωσα στο Πασαλιμάνι, έτσι με γαλούχησε ο πατέρας μου Μιλτιάδης, από την πρώτη στιγμή που με πήρε μαζί του στο Καραϊσκάκη.

Γι' αυτό λοιπόν όσα χρήματα και να βάλεις στον σύλλογο τα ξεχνάς, δεν τα ζητάς ποτέ πίσω και φεύγοντας καλύπτεις τις υποχρεώσεις σου γιατί είναι προσφορά στην ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός. Αυτό έπραξα στο παρελθόν, όποτε ασχολήθηκα με τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κι έτσι θα πράξω και στο μέλλον όποτε ασχοληθώ με την αγαπημένη μας ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: