www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Εντονη αντίδραση Λοβέρδου για τους καταληψίες του γραφείου του

Την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες καταλήψεις του υπουργικού του γραφείου από διαδηλωτές. Ο υπουργός Εργασίας έκανε λόγο για υπονόμευση της δουλειάς του και τρικλοποδιές.


«Όποιος ακυρώνει τη δουλειά του άλλου με υπονόμευση ή τρικλοποδιές, πρέπει να προτείνει και τι πρέπει να γίνει, να προτείνει στον ελληνικό λαό τι άλλο πρέπει να γίνει, ποια είναι η εναλλακτική λύση για να βγει η χώρα από την κρίση», διαμήνυσε ο κ. Λοβέρδος.

«Κάθε ημέρα μου καταλαμβάνουν το γραφείο, δημιουργούν αδυναμία εργασίας στο υπουργείο Εργασίας, σε ένα υπουργείο κρίσιμο για όλα τα θέματα», εξήγησε και έκανε έκκληση «για μια συμπεριφορά και για μια τακτική η οποία να βοηθάει τη χώρα, να βοηθάει την προσπάθεια να ξεφύγουμε από την κρίση».

«Προσπαθούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε και με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε να ασκήσουμε
τα καθήκοντα μας», πρόσθεσε ο υπουργός και τόνισε ότι «δεν είναι σωστό να δημιουργούν (οι καταληψίες) κάποιες συνθήκες υπονόμευσης όποιας προσπάθειας επιχειρείται να γίνει».

Καταλήγοντας, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι «ανεξαρτήτως πόσα θα καταφέρουμε, το παλεύουμε, και όταν το παλεύεις και σου βάζουν τρικλοποδιές αισθάνεσαι αγανάκτηση και ρωτάς γιατί, γιατί να γίνεται αυτό».
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: