www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Προτάσεις νόμων από βουλευτές για μείωση των τιμών

Δύο προτάσεις νόμων για τη μείωση των τιμών κατέθεσαν 32 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ανεξάρτητοι.


Η πρώτη, την οποία εισηγείται ο Β. Κεγκέρογλου, αφορά την οργάνωση της συνεργασίας παραγωγών και καταναλωτών, τη σήμανση ελληνικών προϊόντων και διατάξεις ρύθμισης της αγοράς για τα βασικά καταναλωτικά αγαθά.

 Η δεύτερη, με εισηγητή τον Μανώλη Στρατάκη και θέμα «Το επιχειρείν των πολλών», έχει ως στόχο να κλείσει το άνοιγμα της ψαλίδας των τιμών από
τον παραγωγό στον καταναλωτή, την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και την ενίσχυση των παραγωγικών τομέων της οικονομίας μας, με βάση και τις ανάγκες των καταναλωτών.

 Η επεξεργασία των προτάσεων έγινε από ομάδα βουλευτών, μετά από πρωτοβουλία και υπό την προεδρία του Α’ αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη.

Υπογράφουν επίσης οι: Ροδούλα Ζήση, Β. Αλεξανδρίδου, Π. Αντωνακόπουλος, Ιω. Βαλυράκης, Β. Γιουματζίδης, Αγγ. Γκερέκου, Ευ. Δαμιανάκης, Ι. Διαμαντίδης, Σ. Εμμινίδης, Ν. Ζωίδης, Μ. Θεοχάρη, Ευ. Κουρουπάκη, Ευ. Κουτμερίδης, Α. Νταλάρα, Μ. Παντούλας, Αθ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαθανάση, Ευ. Παπαχρήστος, Φρ. Παρασύρης, Μ. Σκραφνάκη, Αγγ. Τόλκας, Μ. Τζελέπης, Ελ. Τσιαούση, Δ. Τσιρώνης, Ν. Τσώνης, Αικ. Φαρμάκη, Γ. Φραγγίδης, Αθ. Χαντάβας και Γ. Χαραλαμπόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: