www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Μάσκες σώματος για την κυτταρίτιδα

Εάν θέλεις να δώσεις μια έξτρα ώθηση κατά της κυτταρίτιδας, oι μάσκες σώματος με άργιλο ή φύκια αποτελούν μια εξαιρετική θεραπεία και θα ήταν σκόπιμο να τις συμπεριλάβεις στην φροντίδα του σώματός σου.

Ο άργιλος είναι αποιδηματικός τραβάει τοξίνες και υγρά και κάνει αναμετάλλωση του δέρματος. Αυτό βοηθά πολύ γρήγορα την όψη της κυτταρίτιδας. Βελτιώνοντας δε την μικροκυκλοφορία, καταπολεμάς ένα από τα αίτια της δημιουργίας της. Η χρήση του είναι πολύ απλή.

Φτιάχνεις μια μάσκα με άργιλο που μπορείς να βρεις εύκολα στα φαρμακεία και στα καταστήματα
υγιεινών προϊόντων και το απλώνεις στο σώμα σου για 20 λεπτά μια φορά την ημέρα για 10 μέρες. Μετά συνεχίζεις για ένα διάστημα την θεραπεία δύο με μία φορές την εβδομάδα.

Ακόμη πιο δυνατή μάσκα αλλά λίγο αρκετά πιο ακριβή είναι η χρήση λάσπης με φύκια. Αυτή η μάσκα κάνει ότι και ο άργιλος συν λιποδιάλυση λόγω των φυκιών που περιέχει. Για την καλύτερη δράση του χρειάζεται τύλιγμα με σελοφάν και σαρανταπεντάλεπτη εφαρμογή.

Πολύ καλά αποτελέσματα δίνουν και οι λάσπες κρυοθεραπείας με φύκια που εξασφαλίζουν εξαιρετική δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα εκμεταλλευόμενα ταυτόχρονα τις συσφικτικές ιδιότητες του κρύου. Αυτές τις εφαρμόζεις κάθε μέρα για 2 συνεχόμενες μέρες, και μετά 1 εφαρμογή ανά δεύτερη μέρα και στην συνέχεια μία φορά την εβδομάδα.

Προσοχή: όταν έχεις ευρυαγγείες πρέπει να αποφεύγεται η χρήση φυκιών (εκτός και αν χρησιμοποιήσεις κάποια ειδικά φύκια από το φαρμακείο) και όχι τύλιγμα με σελοφάν.

Έξτρα συμβουλές:
• Για να κάνεις μια ολοκληρωμένη θεραπεία, μετά την μάσκα κάνε ένα μασάζ με το ειδικό λάδι κυτταρίτιδας χρησιμοποιώντας μια από τις ειδικές συσκευές μασάζ.
• Όλο το διάστημα της θεραπείας πίνε τρεις φορές την ημέρα ρόφημα λουίζας
• Μην ξεχνάς πως η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι απαραίτητη για καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: