www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Μέλη της οργάνωσης «ροζ πάνθηρες» οι συλληφθέντες στην Καλλιθέα



Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες μετά την καταδίωξη της περασμένης Δευτέρας στην Καλλιθέα, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

 Πρόκειται για τρεις Σέρβους -δύο άνδρες και μία γυναίκα- οι οποίοι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι μέλη της διεθνούς εγκληματικής ομάδας με την επωνυμία «ροζ πάνθηρες».

Μέλη της οργάνωσης είχαν συλληφθεί και τον περασμένο Νοέμβριο για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις κυρίως σε κοσμηματοπωλεία αλλά και σε καταστήματα ένδυσης, οπτικών και ειδών κινητής τηλεφωνίας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, ηλικίας 36 και 20 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν τη Δευτέρα κατά την καταδίωξή τους από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. στην Καλλιθέα. Το βράδυ της ίδια
ημέρας, συνελήφθη και η 43χρονη συνεργός τους. Ο 36χρονος και η 43χρονη μάλιστα, συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί το Νοέμβριο.

 Οι δύο Σέρβοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινούνται στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, φορώντας περούκες και όταν οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τους ελέγξουν τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 20χρονος, ενώ ο 36χρονος εντοπίστηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Λυκούργου. Όταν όμως του ζητήθηκε να παραδοθεί, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε, σκοπός τους ήταν να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: