www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Εμμένει στο αίτημά του για εκλογές το ΚΚΕ


«Εκλογές τώρα» ζητεί το ΚΚΕ απορρίπτοντας τόσο το δημοψήφισμα όσο και άλλη κυβέρνηση. Σε ανακοίνωσή του για τις πολιτικές εξελίξεις το Κομμουνιστικό Κόμμα καλεί το λαό «να μην υποκύψει στον εκβιασμό».

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «ο λαός έχει μόνο να χάσει και από τις όποιες αλλαγές γίνουν στο ΠΑΣΟΚ ή από τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας».

Υποστηρίζει ακόμη ότι η κυβέρνηση και «τα κόμματα της πλουτοκρατίας» επιδιώκουν να
καλλιεργήσουν ψεύτικες ελπίδες και κυρίως να τσακίσουν το ανερχόμενο λαϊκό κίνημα.

«Οι τελευταίες εξελίξεις, όπου στον προκλητικό εκβιασμό κατά του λαού με το δημοψήφισμα μπήκε και ολόκληρος ο ευρωενωσιακός μηχανισμός, επιβεβαιώνουν το αποκρουστικό πρόσωπο της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, που είναι μια γροθιά με τα ελληνικά αστικά κόμματα, όσον αφορά στο τσάκισμα των λαϊκών δικαιωμάτων. Τον έναν εκβιασμό θα τον διαδέχεται ένας μεγαλύτερος και πιο ωμός. Η ομολογία της ΝΔ ότι αποδέχεται τη δανειακή σύμβαση δείχνει την υποκρισία της και για το μνημόνιο και το πρόσωπό της ως κόμμα της πλουτοκρατίας. Η καπιταλιστική κρίση θα βαθύνει, διέξοδος υπέρ του λαού δεν υπάρχει όσο κυριαρχούν τα κόμματα του κεφαλαίου και οι παρατρεχάμενοί τους», σημειώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: