www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή Καρατζαφέρη στον Κ. Παπούλια για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας


Την ανάληψη πρωτοβουλιών για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας ζητεί με επιστολή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, τονίζει, τότε η μόνη λύση που απομένει είναι οι εκλογές.


«Είναι κατάδηλο ότι το συμφέρον της χώρας και του λαού είναι η τίμια σύμπραξη των πολιτικών δυνάμεων για να βγει ο τόπος από τα τραγικά του αδιέξοδα. Είναι πασιφανές επίσης ότι το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών είναι η εκλογίκευση, η σύνεση, η εποικοδομητική συνεργασία των πολιτικών ηγεσιών, χωρίς
ιδιοτελείς ή ύστερες σκέψεις», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Καρατζαφέρης.

Συμπληρώνει ακόμη ότι «εάν τούτο δεν είναι κατορθωτό, τότε ασφαλώς μια και μόνη λύση απομένει, οι εκλογές, τις οποίες ως έσχατη λύση πρέπει να επιδιώξετε με την ισχύ του κύρους σας».

«Δεν μπορεί η υπόσταση ενός λαού και η προοπτική ενός έθνους να κινούνται μεταξύ του κακού (εκλογές) και του χειρότερου (δημοψήφισμα). Αυτή η τραγωδία πρέπει να πάρει τέλος και σε αυτό το τέλος πρέπει να βοηθήσετε αποφασιστικά ως εγγυητής της πορείας του τόπου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστηρίζει επίσης ως προς το εξαγγελθέν δημοψήφισμα ότι «θα μεταφραστεί ως πρωτοφανής εκβιασμός του λαού, η ουσία του ως τυχοδιωκτισμός και το αποτέλεσμά του ως καταστροφή», ενώ επισημαίνει στον κ. Παπούλια ότι «πρέπει να εμποδιστεί η παρανοϊκή πορεία που χαράχτηκε τα τελευταία χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: