www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Καταγγελίες ΝΔ για προσλήψεις στα γραφεία υπουργών


«Παράνομες» προσλήψεις που οδηγούν στη διόγκωση του κράτους, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, την ώρα που, όπως αναφέρει, η κυβέρνηση δηλώνει ότι υιοθετεί προτάσεις για νοικοκύρεμα και περιορισμό του σπάταλου κράτους.

Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθύμισε τη δημιουργία περισσότερων από 70 νέων γραμματειών και νέων κρατικών δομών, παρά το ότι όπως επισήμανε, η κυβέρνηση εξαγγέλλει καταργήσεις και συγχωνεύσεις.

«Έχουμε μιλήσει για τις σχεδόν 30 χιλιάδες προσλήψεις που έγιναν το 2010. Υπάρχει, όμως, και ένα μείζον οικονομικό, αλλά κυρίως πολιτικό ζήτημα με το προσωπικό που εργάζεται στα γραφεία των αντιπροέδρων και ορισμένων υπουργών», τόνισε.

Όπως εξήγησε, ενώ μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό η κυβέρνηση δημιούργησε επιπλέον 84 θέσεις μετακλητών με συνολικό κόστος 3.438.178 ευρώ, λίγους μήνες μετά αύξησε ακόμη περισσότερο τους
μετακλητούς.

«Μόνο στα γραφεία των αντιπροέδρων και ορισμένων υπουργών απασχολούνται 234 υπάλληλοι από τους οποίους οι 176 είναι πρόσφατα διορισμένοι», υποστήριξε ο κ. Μιχελάκης, σημειώνοντας πως η ΝΔ θα συνεχίσει την έρευνα για πρόσθετα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: