www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Χ.Παπουτσή με Γ. Καμίνη για το κέντρο της πρωτεύουσας


Συνάντηση με αντικείμενο τη συνεργασία της αστυνομίας και του δήμου της Αθήνας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κέντρου της πρωτεύουσας, είχαν σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσής και ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.


Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε το δήμαρχο Αθηναίων ότι η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. στη δημοτική αστυνομία, που έχει την αρμοδιότητα για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί.

Όσο για τους χρήστες ναρκωτικών που βρίσκονται σε ορισμένα σημεία της πόλης, ο κ. Παπουτσής εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα αντιμετωπιστεί αμέσως με την υλοποίηση των εξαγγελιών του
υπουργού Υγείας για την αποκέντρωση των υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ στα δημόσια νοσοκομεία.


Τέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στις συστηματικές επιχειρήσεις της αστυνομίας που πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας με σημαντικά -όπως σημείωσε- αποτελέσματα μέχρι τώρα, προαναγγέλλοντας ότι οι επιχειρήσεις αυτές θα πολλαπλασιαστούν τις επόμενες εβδομάδες σε όλη την πρωτεύουσα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: