www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Στον Εισαγγελέα ο Μάκης Ψωμιάδης


Στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών οδηγήθηκε το πρωί ο Μάκης Ψωμιάδης που συνελήφθη χθες στο Σούνιο για την εμπλοκή του στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, ενώ αύριο στις 10.30 αναμένεται να απολογηθεί.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν επίσης δύο ερήμην καταδίκες από δικαστήρια της Αθήνας και της Καβάλας. Η πρώτη αφορά ποινή φυλάκισης για χρέη στο Δημόσιο και η δεύτερη τρίμηνη ποινή, η οποία του επιβλήθηκε για υγειονομικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε κατάστημα που διατηρούσε στην πόλη της Καβάλας. Και για τις δύο καταδίκες, ο Μάκης Ψωμιάδης άσκησε έφεση.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρώην ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Καβάλα, είχε νοικιάσει το
σπίτι στο οποίο συνελήφθη, επειδή ήταν σε κοντινή απόσταση, μόλις 300 μέτρα, από το δικό του. Ισχυρίστηκε επίσης ότι από εκεί προετοίμαζε την παράδοση του στον ανακριτή κ. Κασσίμη τη Δευτέρα. Ανέφερε επίσης πως γνώριζε ότι ο ανακριτής θα απουσίαζε αυτή την εβδομάδα σε επαγγελματικό ταξίδι.

Πάντως, αμφισβητεί το κατηγορητήριο σε βάρος του και σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους αναρωτήθηκε πώς θα μπορούσε να είχε συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με το γιο του και τον προπονητή της ομάδας. Υποστήριξε επίσης ότι όλες οι συνομιλίες του που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, έχουν γίνει μετά και όχι πριν από τους επίμαχους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: