www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 13.09.2011


Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στο Νότιο Αιγαίο και στα ηπειρωτικά, πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών στα νοτιοδυτικά, καθώς και λίγες μεμονωμένες καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα ορεινότερα ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 20 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τις πρωινές κυρίως ώρες τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς στην πόλη και στα νότια και στους 27 βαθμούς στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ισχυροί στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, με μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Λίγες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς. Ασθενείς νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: