www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Κ. Σκανδαλίδης: Σωστή η αναφορά περί επιλεκτικής χρεοκοπίας


«Δραματοποιημένη», αλλά σωστή χαρακτήρισε την αναφορά του Ευ. Βενιζέλου περί επιλεκτικής χρεοκοπίας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.

O υπουργός έκανε λόγο για «πολυφωνική κακοφωνία» που εκδηλώνεται στην ευρωπαϊκή ένωση η οποία βρίσκεται «στο παρά ένα της χρεοκοπίας» και τόνισε πως πλέον η Ελλάδα αποτελεί «ένα μικρό κομμάτι» του προβλήματος και όχι «έναν ογκόλιθο».

«Θα περάσουμε ένα δραματικό χρόνο έως το τέλος του 2011» εκτίμησε ο κ. Σκανδαλίδης, προσθέτοντας ότι οι εκλογές «δεν προσφέρουν καμία λύση» και πως μέρος της ευθύνης για την κρίση φέρουν «το ευρωπαϊκό πρόβλημα και οι προηγούμενες διακυβερνήσεις».

«Χάνεται το όριο ανάμεσα στο λαϊκισμό και στο θεαθήναι και στην ουσία των πραγμάτων» σχολίασε παράλληλα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επικρίνοντας την κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να παραιτηθεί της βουλευτικής αποζημίωσης για συμμετοχή στις επιτροπές και να παραδώσει το
βουλευτικό του όχημα.

Απαντώντας στην άποψη του Παντελή Οικονόμου περί δυσκολίας της κυβέρνησης για τη συγκέντρωση 50 δισ. από τις αποκρατικοποιήσεις ο κ. Σκανδαλίδης, επανέλαβε την ανάγκη «...να σταματήσουν τα πολλά λόγια και να γίνει δουλειά».

Αναφερόμενος τέλος στις υπουργικές του αρμοδιότητες επισήμανε τις άμεσες πρωτοβουλίες για την παραχώρηση εκατομμυρίων στρεμμάτων γης σε ζώνες υψηλής παραγωγικότητας με υποτυπώδη ενοίκια σε νέους ανθρώπους, αγροτικούς συνεταιρισμούς κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: