www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ματαιώθηκε η συναυλία της Amy Winehouse στην Ελλάδα


Η Βρετανίδα τραγουδίστρια της σόουλ Amy Winehouse ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Ελλάδα και την Τουρκία, έπειτα από τη σκανδαλώδη εμφάνισή της το βράδυ του Σαββάτου στη συναυλία της στο Βελιγράδι, όπου παρουσιάσθηκε υπερβολικά μεθυσμένη για να τραγουδήσει.

«Παρά την επιθυμία της να τιμήσει τις δεσμεύσεις της, παραδέχθηκε μαζί με τους μάνατζέρ της ότι δεν είναι σε θέση να φθάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της και θα επιστρέψει στην πατρίδα της», ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο μάνατζέρ της, προσθέτοντας ότι η σταρ «ζητάει συγγνώμη από τους θαυμαστές της» .

Η Amy Winehouse γιουχαΐστηκε το Σάββατο το βράδυ στο Βελιγράδι. Κατά τη διάρκεια της 90λεπτης υπαίθριας συναυλίας της παρουσία 20.000 ατόμων, η 27χρονη τραγουδίστρια δεν κατόρθωσε παρά να μουρμουρίσει μερικούς στίχους, χωρίς να κατορθώσει να ακολουθήσει τους μουσικούς της και εγκατέλειψε τη σκηνή δύο φορές.

Πολλοί θαυμαστές της, ορισμένοι από τους οποίους είχαν έλθει στο Βελιγράδι από τις γειτονικές χώρες, διαμαρτυρήθηκαν για το σκάνδαλο, γιουχάροντάς την ώρα που τρέκλιζε, ενώ οι μουσικοί της
προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το κοινό.

Τα βρετανικά ταμπλόιντ αναφέρονται συχνά στις παρεκτροπές της Amy Winehouse σε σχέση με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Η σταρ ολοκλήρωσε πριν από δύο εβδομάδες θεραπεία αποτοξίνωσης στο Λονδίνο και τα αλκοολούχα ποτά είχαν απαγορευθεί κατά την περιοδεία της

Δεν υπάρχουν σχόλια: