www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Συλλαλητήρια σήμερα στην Αθήνα

Συλλαλητήρια διοργανώνουν για σήμερα το ΚΚΕ και το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στο οποίο συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου αλλά και για να διαμαρτυρηθούν τόσο σε πιθανά νέα οικονομικά μέτρα όσο και στην άφιξη των μελών της τρόικας σήμερα.


Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΚΚΕ θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος στις 6.00 το απόγευμα. Επίσης το ΚΚΕ διοργανώνει συλλαλητήρια σε 13 πόλεις. Έτσι εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, συλλαλητήρια θα γίνουν στην Πάτρα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στον Πύργο, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στα Ιωάννινα, στην Κέρκυρα, στην Ξάνθη, στην Καβάλα, στη Δράμα και στη Ρόδο.

Επίσης ο συντονισμός των πρωτοβάθμιων σωματείων και οι φοιτητικοί σύλλογοι του Δίκτυου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς, έχουν οργανώσει για σήμερα συγκέντρωση στις 5 το
απόγευμα στο Πολυτεχνείο και πορεία προς το υπουργείο Οικονομίας.

"Από τη Δευτέρα συνεχίζεται ο τρίτος γύρος των κοινωνικών και ταξικών αγώνων για την ανατροπή του επαίσχυντου μνημονίου και αποτροπή των νέων σκληρών μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση με την τρόικα. Οι φετινές τριήμερες εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου εκ των πραγμάτων συνδέονται με τους αγώνες και τα αιτήματα για την αποδέσμευση της χώρας και του λαού μας από το μνημόνιο, για την ακύρωση των κυβερνητικών αντεργατικών πολιτικών και την υπεράσπιση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων και του κατώτερου εγγυημένου μισθού" τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: