www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση Σαμαρά - Δασκαλόπουλου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη ΔΕΘ, είχε σήμερα (Τρίτη, 7/9/2010), ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από τους αντιπροέδρους του ΣΕΒ, κ.κ. Ευθύμιο Βιδάλη, Αναστάσιο Καλλιτσάντση και Θεόδωρο Φέσσα.

"Όλοι όσοι έχουν υπεύθυνο ρόλο και λόγο στον τόπο μας καλούνται σήμερα να εκπέμψουν, εντός και εκτός της χώρας, το μήνυμα ότι η Ελλάδα αλλάζει", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε: "Από τη Νέα Δημοκρατία προσδοκούμε να συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια να μεταμορφωθεί η Ελλάδα σε χώρα σύγχρονη, φιλική στην επιχειρηματικότητα και ανοικτή στις επενδύσεις. Να θεμελιωθεί μια νέα μορφή ανάπτυξης και
προκοπής, βασισμένη στην πραγματική οικονομία και όχι στο πελατειακό κράτος.

Η όσο το δυνατόν συντομότερη υπέρβαση του Μνημονίου αποτελεί αυτονόητα εθνικό στόχο. Και αυτός θα επιτευχθεί με την αποτελεσματική υλοποίηση όλων εκείνων των εκσυγχρονιστικών αλλαγών που χρειαζόμαστε και που τόσα χρόνια δεν τολμήσαμε να κάνουμε.

Συνεπώς, το Μνημόνιο παρ’ όλες τις αδυναμίες του δεν θα πρέπει να διχάζει, αλλά να ενώνει τους Έλληνες σε μια συλλογική προσπάθεια για να ξεπεραστεί η ανάγκη που το επέβαλε".

Εξάλλου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο κ. Δασκαλόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Πολύ μεγαλύτερη σημασία από τις αλλαγές προσώπων έχουν τα προβλήματα, που παραμένουν τα ίδια. Η κυβερνητική πολιτική θα κριθεί στο σύνολό της από την αποτελεσματικότητά της να αντιμετωπίσει τη βαθειά κρίση και την πρόκληση της αλλαγής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: