www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Κλειστά τα χαρτιά Σαμαρά για τον Πειραιά

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Αντώνης Σαμαράς σχετικά με τον υποψήφιο που θα κατεβάσει στον Πειραιά, παρά τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για το δήμο, Γιάννη Μίχα.


Ο Γ. Μίχας βρέθηκε στη Ρηγίλλης ως μελός του προεδρείου της ΕΝΑΕ. Όπως είπε κατά την έξοδό του, ζήτησε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να μη μετατρέψει τις εκλογές σε δημοψήφισμα για το μνημόνιο. "Παρακάλεσα να μην μετατραπούν οι εκλογές σε εθνικές εκλογές. Να παραμείνουν αυτοδοικητικές, ώστε οι πολίτες να επιλέξουν αυτόν που θα κάνει καλύτερη την ποιότητα της ζωής τους", είπε.

Για το αίτημα του νυν νομάρχη Πειραιά τοποθετήθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση με την ιδιότητα του προέδρου της ΚΕΔΚΕ. Όπως είπε, δεν γίνεται το μηνημόνιο να μην απασχολήσει την προεκλογική εκστρατεία, από τη στιγμή που επηρεάζει το ζήτημα των πόρων
της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τόσο ο Ν. Κακλαμάνης όσο και ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ και υποψήφιος περιφερεια΄ρχης Πελοποννήσου με τη ΝΔ, Δημήτρης Δράκος, υποστήριξαν ότι ο Καλλικράτης τίθεται σε κίνδυνο λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: