www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Στο νοσοκομείο η σύζυγος του πρωθυπουργού

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει σήμερα το μεσημέρι από το νοσοκομείο «Αττικόν» η κυρία Άντα Παπανδρέου, σύζυγος του πρωθυπουργού, που μπήκε χθες εσπευσμένα στο νοσοκομείο....


Περίπου ένα 24ωρο μετά την έκτακτη, και κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας όπως η ίδια είχε ζητήσει, εισαγωγή της στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου “Αττικόν” η σύζυγος του πρωθυπουργού θα πάρει σήμερα το μεσημέρι εξιτήριο. Η κ.Παπανδρέου παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Οι γιατροί της κλινικής με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Σπύρο Παπίρη αποφάσισαν τη νοσηλεία της συζύγου του Πρωθυπουργού κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς τα αποτελέσματα των απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης δεν ενέπνευσαν ανησυχία.

Η διάγνωση των ειδικών ήταν ελαφρά λοίμωξη του αναπνευστικού και της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Σήμερα αναμένεται η επανάληψη ορισμένων εργαστηριακών εξετάσεων από τα αρνητικά
αποτελέσματα των οποίων θα δοθεί και το εξιτήριο στην σύζυγο του πρωθυπουργού.

Από τη συνολική κλινική εικόνα της ασθενούς θα κριθεί και το εάν καταφέρει να λάβει την αναγκαία… ιατρική άδεια για τη μετάβασή της στη Θεσσαλονίκη όπου είχε προγραμματιστεί να ακολουθήσει τον Πρωθυπουργό στο πρόγραμμά του στη Διεθνή Έκθεση.

Η επίσκεψη και κατόπιν η νοσηλεία της κυρίας Παπανδρέου στο «Αττικόν» απασχόλησε και τον νέο υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος βρισκόταν σε επικοινωνία με τον διοικητή του νοσοκομείου καθηγητή κ. Ηλία Λαμπίρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: