www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 18.09.2010

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 30 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 17 ως 29 στη Δ. Ελλάδα, από 15 ως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 20 ως 29 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Ν. Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31-32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη δυτικοί - βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί
μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί.

Καλό καιρό περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32-33 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: