www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα Δημοκρατία: Ζητά μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στις γειτονιές της Αθήνας

Μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στις γειτονιές της Αθήνας ζητά ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, κ. Νίκος Δένδιας, με αφορμή τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο κ.Δένδιας στρέφει τα βέλη του κατά της κυβέρνησης, κατηγορώντας την ότι «τυρβάζει και αρκείται σε άσκηση επικοινωνιακής πολιτικής».

«Η κατάσταση σε αρκετές γειτονιές της Αθήνας, όπως στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και την πλατεία Αμερικής είναι πλέον εκρηκτική. Τα αλλεπάλληλα κρούσματα ενόπλων συμπλοκών, η εγκληματικότητα σε όλες της τις μορφές και η διακίνηση ναρκωτικών, έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων αβίωτη», τονίζει ο κ.Δένδιας.

Και συνεχίζει: «Η ''γκετοποίηση'' μεγάλου τμήματος της πρωτεύουσας, η οποία εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό, σε ολοένα και περισσότερες περιοχές, είναι ''πυριτιδαποθήκη'' στην κοινωνική
συνοχή. Δυστυχώς, οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται είναι η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου και η κυβέρνηση της χώρας μας. Η οποία περί άλλα τυρβάζει και αρκείται σε αόριστες διαβεβαιώσεις και σε άσκηση επικοινωνιακής πολιτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: