www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στοιχεία για τους λογαριασμούς του δίνει στη Βουλή ο Γ. Βουλγαράκης

Ο Γιώργος Βουλγαράκης γνωστοποίησε μέσω επιστολής στον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens ότι προχώρησε στην επανακατάθεση στη Βουλή των στοιχείων κίνησης των λογαριασμών του.


Προηγήθηκε, προ ολίγων ημερών, επιστολή του αντιπροέδρου της Βουλής, η οποία γνωστοποιούσε στην επιτροπή ότι τόσο ο Γ. Βουλγαράκης όσο και οι Γ. Αλογοσκούφης και Χρ. Μαρκογιαννάκης δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα για την κατάθεση στοιχείων για τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Προχθές, ο Γ. Αλογοσκούφης υποστήριξε με γραπτή του δήλωση ότι ουδέποτε αρνήθηκε να συμβάλλει στο έργο της επιτροπής και ενημέρωσε ότι θα αποστείλει εντός της εβδομάδας την κίνηση των λογαριασμών του στη Βουλή.

Σήμερα, ο Γ. Βουλγαράκης ενημέρωσε την Εξεταστική ότι την εξουσιοδοτεί να προβεί σε οποιοδήποτε έλεγχο επιθυμεί και με όποιο τρόπο εκείνη κρίνει πρόσφορο. Πρόσθεσε πως ήδη έχει διερευνηθεί διεξοδικά το σύνολο της
περιουσίας του ,καθώς και της περιουσίας της συζύγου του από ειδικό κλιμάκιο του υπουργείου Οικονομικών, εξαιτίας της υπόθεσης του Βατοπεδίου. Παράλληλα, ανέφερε ότι για την υπόθεση της Siemens δεν είχε ούτως ή άλλως αρμοδιότητα ως υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: