www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Εξιχνιάστηκε η επεισοδιακή ληστεία στην Αλόννησο

Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία η κινηματογραφική ληστεία που συνέβη την Τρίτη σε υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Αλόννησο.


Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ενός εκ των δραστών, αξιοποιώντας τα δακτυλικά αποτυπώματα που είχαν βρεθεί σε μηχανή που χρησιμοποίησαν οι ληστές, αλλά και κηλίδες αίματος, τις οποίες είχαν εντοπίσει στο ταχύπλοο σκάφος με το οποίο διέφυγαν.

Πρόκειται για έναν 38χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή των Εξαρχείων και βρισκόταν σε άδεια από τις δικαστικές φυλακές Αγιάς Κρήτης, όπου ήταν έγκλειστος, εκτίοντας πολυετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα
Πλημμελειοδικών Βόλου.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου ληστή, ηλικίας 35 ετών, καθώς και ενός ακόμη συνεργού τους.

Υπενθυμίζεται ότι δύο ένοπλοι άνδρες είχαν εισβάλει στην τράπεζα το πρωί της Τρίτης και, αφαιρώντας χρηματικό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, διέφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Κατά τη διαφυγή τους, όμως, έπεσαν πάνω σε φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουν τη «λεία» τους, αλλά να υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν τη μοτοσικλέτα, αναζητώντας άλλο μέσο διαφυγής, το οποίο απέσπασαν από οδηγό δικύκλου με την απειλή όπλου.

Στη συνέχεια, οι δράστες κατευθύνθηκαν σε όρμο του νησιού, όπου επιβιβάστηκαν στο φουσκωτό και διέφυγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: